Save the date | Ontbijtbijeenkomst ‘Vitaal Leiderschap: In gesprek over kanker’ | 26 september 2019

Na een bijzonder mooie eerste bijeenkomst in april mag ik vanuit mijn rol als assessmentpsycholoog en trainer verbonden aan de Ranger Groep op 26 september de tweede ontbijtbijeenkomst met het thema ‘Vitaal Leiderschap: In gesprek over kanker’ verzorgen.

Vandaag de dag is het immers niet meer de vraag of je als werkgever te maken krijgt met levensbedreigende ziektes als kanker, maar wanneer. Veel mensen vinden het lastig om hierover in gesprek te gaan met betrokkenen en weten niet goed hoe ze dit onderwerp uit de taboesfeer kunnen halen. Hoe ga je hier als werkgever en leidinggevende mee om? Hoe zorg je voor passende ondersteuning? Tijdens de ontbijtbijeenkomst op donderdag 26 september gaan we hier nader op in. 

Zie ook:
https://www.onsite-academy.nl/alle-artikelen-en-videos/events/ontbijtbijeenkomst-vitaal-leiderschap-gesprek-kanker/

Interesse om deel te nemen?

Stuur mij een bericht via het contactformulier of stuur een mail naar kathi@kathikuennen.nl.

Tot ziens!