Na onze kennismaking in het kader van de National Kanker en Werk Dag mag ik me vanaf dit jaar tellen tot het mooie team van Machteld de Bont en Care in Company.

Care in Company begeleidt, adviseert, leidt op en coacht professionals en organisaties, zodat zoveel mogelijk medewerkers,  die geraakt zijn door kanker zo gewoon mogelijk aan het werk kunnen blijven. Dit is een doel dat ik naast mijn werk als trainer, coach en assessment psychologe op gebied van leiderschap wil blijven omarmen.

Wij starten onze samenwerking met een gratis kennissessie over ‘Vitaal leiderschap en duurzame inzetbaarheid’ bij kanker op 16 februari (15.30 – 17.00 uur). 

Tijdens de online kennissessie delen Samantha Wicht van Bureau de Bont en ik, beide professionals, jonge vrouwen èn ervaringsdeskundig op het gebied van kanker (en werk) hun persoonlijke en professionele ervaringen. Daarnaast reiken we u praktische en bruikbare handvatten en inzichten aan en geven we een kleine inkijk in een speciaal ontwikkeld programma over vitaal leiderschap en duurzame inzetbaarheid voor u als leidinggevende of HR professional.

Klik HIER om je aan te melden voor het gratis webinar!

Tot ziens!

Kathi