Duurzame Inzetbaarheid

Als adviseur, procesbegeleider, trainer en spreker ondersteun ik organisaties om invulling te geven aan  beleidsvraagstukken rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

Sinds 2013 ben ik bestuurslid van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid (NKDI) dat is opgericht door Prof. Dr Annet de Lange (Lector HRM, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en Prof. Dr. Beate van der Heijden  (Professor Strategisch Human Resource Management, Radboud Universiteit).

In mijn werk combineer ik kennis uit onderzoek en praktijk om gericht (beleids-) advies te leveren aan organisaties en werknemers.  Het proces begint altijd met een stuk bewustwording en inzicht om op deze manier draagvlak te creëren voor duurzame inzetbaarheid van alle werkenden.

Verkennen op welke manier duurzame inzetbaarheid in uw organisatie draagvlak en concrete invulling kan krijgen? Stuur mij een bericht en ik denk graag met u mee.

“Kathi heb ik leren kennen als een zeer deskundige professional met een schat aan ervaring in de praktijk en veel kennis op het thema duurzame inzetbaarheid. Zij is naast een scherpe analyticus een zeer goede adviseur die uw organisatie verder kan helpen met vragen als: “Hoe geef ik mijn duurzame inzetbaarheidsbeleid (verder) vorm?”, “Hoe meet ik het thema in mijn organisatie?”, “Hoe kan ik het thema leiderschap en duurzame inzetbaarheid verder vorm geven?”, “Wat is zingeving en werk en wat is de relatie met dit thema en duurzame inzetbaarheid?”.
Daarnaast is Kathi een erg kundige dagvoorzitter voor congressen en events. Ik kan het samenwerken met Kathi Künnen dan ook erg warm aanbevelen.”

Prof. Dr. Annet de LangeHogeschool van Arnhem en Nijmegen