Loopbaanontwikkeling

“Het wonder van de bomen is dat ze groeien in stilstand, hun buitengewoon evenwicht tussen dynamiek en onbeweeglijkheid.”

Paul de Wispelaere

 

Voor veel professionals is het herkenbaar dat de drukte en dynamiek van hun functie niet altijd in balans is met voldoende ruimte voor reflectie om stil te staan bij hun eigen ontwikkeling en de eigen loopbaan veerkrachtig richting te geven.

In assessments en coaching onderzoek ik samen met deelnemers welke eigenschappen kenmerkend zijn voor hun persoonlijkheid, welke competenties hen in hun kracht laten staan en waar een ontwikkelbehoefte ligt.

Naast individuele begeleiding bieden trainingen een mooie vorm om in ontwikkeling te investeren.

Hierbij werk ik onder andere samen met de bedrijfspsychologen van Ranger Human Capital. Ranger Human Capital hoort bij de top 10 HR Assessmentbureaus van Nederland.

Daarnaast werk ik als leadership consultant, coach en assessmentpsychologe voor SDH, die met de pay-off “Impact Leadership Delivered” verwijzen naar de bijdrage die zij via de belangrijke rol van leiders in de organisaties op de wereld willen hebben. Hier draag ik graag een steentje aan bij.